Mobildjungel???
2009-05-14 klockan 14:14:39

Jaha, vad ska man göra...

Jag vill ha en ny mobil... Typ en iPhone... Men det kommer nya mobiler hela tiden som verkar bättre än iPhone... Till exempel Palm Pre:) Palm Pre is the shit! MÄN! Det er inte riktig brha enda!
Det som talar för iPhone i matchen Palm Pre vs. iPhone är alla apps... Det finns typ 30 000 apps till iPhone... Till Palm Pre finns det typ 3... Detta kan självfallet också bero på att inte Palm Pre har släppts än, men vafan... Ändå... Man vill ju kunna ha lite grejer på mobilen inom de närmaste timmarna efter att man köpt den...

Om inte det skulle vara nog att behöva välja mellan dessa två kommer snart Magic till Sverige också... Magic är den första Google Android mobilen som släpps på svenska marknaden... Det blir najs!
Om du inte vet vad som är speciellt med Android så ska jag ta det väldigt kort...
Android är inte en mobiltelefon, det är själv aoperativsystemet som är innuti... Det som är så speciellt med Android är att det är öppen källkod till det, så vem som helst (som har kunskap) kan modda mobilen så som de själva vill ha den, och bygga applikationer till den som är anpassade efter ens egna behov... Detta är framtiden, tror jag!

Men poop i det... Hade man kunnat kombinera Palm Pre med alla apps som finns till iPhone hade man fått en mobil som hade kickat allt som finns på marknaden idag!

Nu är det bara frågan... Köpa en iPhone, vänta på Palm Pre (som SNART släpps i USA, vilket innebär typ om 10år i Sverige) eller vänta på Magic...



Magic


Palm Pre


iPhone

Chill!

//dG.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
I'monna freace 2 deth!

Bloggtoppen.se

Dan JB Hansson's Profile
Dan JB Hansson's Facebook Profile